Certum-Engineering is een studiebureau gespecialiseerd in Automotive Engineering op het vlak van Industriële voertuigen met als diverse vakgebieden drive-line systems, chassisbouw, integraalstructuren, as-ophangingen, stuurinrichtingen, brandstof- en uitlaatsystemen.
Wij zijn op zoek naar een Constructeur-Tekenaar.

 
Uw taken:
U staat in voor het ontwerpen, berekenen en uitwerken van technisch uitdagende opdrachten/projecten,  zelfstandig of in teamverband.
U zorgt ervoor dat de doelstellingen van de projecten en opdrachten worden bereikt en u draagt bij tot het leveren van een kwaliteitsvolle dienstverlening.


Uw functie en Organigram:
Als constructeur-tekenaar kan u rekenen op de expertise van de leidinggevende/bedrijfsleider en zijn team van medewerkers bij de uitwerking van uw opdrachten.


Dienstverband/arbeidsvoorwaarden:
Certum-Engineering biedt u een arbeidscontract onbepaalde duur in een 40-uren werkweek.


Uw opleiding en competenties:
U genoot de opleiding Industrieel Ingenieur Automotive Engineering/Elektromechanica.
Daarnaast beschikt u over de nodige competenties om te werken met softwarepakket Creo Parametric (pro-engineer). Kennis van Catia is een pluspunt. Al uw ontwerpen werkt u uitsluitend uit in 3D.
U spreekt en schrijft vlekkeloos Nederlands. Daarnaast dient u de Engelse taal zeer goed te beheersen om mondeling en schriftelijk te kunnen communiceren met de klanten.
Ook het Duits komt regelmatig aan bod.


Uw persoonlijke kenmerken en motivatie:
Probleemoplossend handelen is voor u een vanzelfsprekendheid.
U bezit de drang om te ontwerpen en de vaardigheid en inventiviteit om uw (brede) kennis van techniek toe te passen om de doelstelling van het te ontwerpen voorwerp te realiseren.
Uzelf verrijken door zelfstudie en het raadplegen van vakgebonden literatuur zijn voor u een “must”.
Bijzonder nauwkeurig zijn in de uitvoering van uw opdrachten aan een vlot werktempo behoren tot de mogelijkheden van uw persoonlijk kunnen.


Uw werkervaring:
Bij voorkeur heeft u al enige werkervaring in Automotive Engineering.
 
Uw salaris en extra-legale voordelen:
U ontvangt een loon dat overeenkomt met uw werkervaring. Daarnaast zijn extra-legale voordelen bespreekbaar.
Vanzelfsprekend biedt Certum-Engineering u permanente vorming, opleiding en training om uw takenpakket naar tevredenheid van alle partijen te kunnen uitvoeren.


Uw gedroomde job?
Voelt u zich aangesproken en sterk gemotiveerd om bij Certum-Engineering te komen werken?
Richt uw sollicitatiebrief met CV aan bedrijfsleider Nico Marini, Certum-Engineering bvba, Vossenbergstraat 1 in 3650 Dilsen-Stokkem.
Vergeet niet een kopie van uw diploma te hechten aan uw CV.
U mag ook per email solliciteren via: nico.marini@certum-engineering.be
Onze website: www.certum-engineering.be